Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FABULOS Cum i-au spart Năstase și Băsescu ușa fostului premier Nicolae Văcăroiu

Adrian Nastase

Traian Băsescu şi Adrian Năstase i-au spart uşa apartamentului lui Nicolae Văcăroiu! Cei trei politicieni au fost vecini, iar preşedintele Curţii de Conturi era plecat din capitală, dar a uitat un robinet deschis. Năstase şi Băsescu au fost nevoiţi să intre pentru a opri inundaţia. Povestea este reală şi a fost confirmată.

ALERTĂ - Germania are un NOU președinte

În vremuri demult apuse, când Traian Băsescu era primarul general al Capitalei, iar Adrian Năstase premier, cei doi locuiau în aceeaşi vilă. Vecin cu aceştia era şi Nicolae Văcăroiu. Deşi tot timpul au avut conflicte politice, Năstase şi Băsescu au şi colaborat. Nu în sensul politic, ci in calitate de vecini. Şi asta pentru că Văcăroiu a uitat un robinet de la baie deschis atunci când a plecat din oraș.

"Cel care ne-a inundat şi pe mine, şi pe Traian Băsescu a fost Nicolae Văcaroiu. Este adevarat că toţi încercam atunci să strângem apa, în condiţiile în care Nicu era plecat din Bucureşti şi robinetul de apă de la el curgea încontinuu. A trebuit să intrăm, nu neapărat prin efracţie, dar cu ajutorul unui coleg, să oprim apa", povestește Adrian Năstase, transmite B1Tv.

Năstase a marturisit ca, la un moment dat, i-a și făcut cadouri lui Traian Băsescu. El a dat asigurări că valoarea cadoului a fost mai mica de 200 de euro, atât cât era limita legală pentru daruri oferite funcționarilor statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.