Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FABULOS Donald Trump, după ce a ajuns într-un buncăr, de frica atacurilor: 'Am făcut o inspecție a spațiului. Am fost acolo de două ori şi jumătate'

Donald Trump nebun

Preşedintele SUA, Donald Trump, a încercat să justifice, miercuri, transferul său scurt timp într-un buncăr, în contextul protestelor violente din faţa Casei Albe, afirmând că a fost "mai mult o inspectare" a spaţiului de securitate.

"Am fost acolo un interval foarte scurt de timp. A fost mai mult o inspectare" a buncărului, a declarat Donald Trump pentru postul Fox News.

Citește și: Parlamentul a decis! Educația sexuală a fost înlocuită cu ‘educație sanitară’. Cum se va preda în școli

Liderul de la Casa Albă a explicat că mai vizitase acel buncăr. "Am fost acolo de două ori şi jumătate", a spus Trump, scrie mediafax.ro.

"S-a întâmplat în timpul zilei", a spus el, precizând că a mers în buncăr pentru "un moment foarte scurt".

Citește și: Nelu Tătaru anunță trei elemente care trebuie gestionate, pentru a evita valul doi de coronavirus: Nu ține doar de noi

"Am coborât, m-am uitat. Era în timpul zilei, nu exista nicio problemă", a adăugat el. "Am citit articole că ar fi fost o chestie enormă. Nu a existat nicio problemă", a mai spus Trump.

În acest buncăr securizat a fost evacuat vicepreşedintele Dick Cheney după atentatele de la 11 septembrie 2001.

Citește și: Valer Dorneanu, atenționare pentru DNA: ‘Trebuie să aplice legea și trebuie să aplice și deciziile Curții Constituționale’

În urmă cu câteva zile, Donald Trump a fost transferat scurt timp într-un buncăr. Marţi, Serviciul american de protecţie a demnitarilor (Secret Service) a închis mai multe străzi din jurul Casei Albe pentru protejarea preşedintelui Donald Trump, în contextul protestelor violente.

În numeroase oraşe din Statele Unite au loc proteste violente faţă de moartea unui bărbat de culoare, George Floyd, în timp ce era imobilizat de poliţişti în oraşul Minneapolis. Preşedintele Donald Trump a avertizat că ar putea mobiliza membri ai Armatei americane pentru restabilirea ordinii.

Citește și: Bomba care aruncă-n aer tot ce se știa până acum! Omul care l-a turnat pe Orban ar fi din MAI .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.