Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FABULOS Vestea URIAȘĂ primită de Horia Tecău după victoria de la US Open: Niciun român nu a mai făcut așa ceva

 Horia Tecău  Jean-Julien Rojer

Tenismenii Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor reveni în Top 10 în clasamentul ATP care va fi dat publicităţii luni, după ce au câştigat proba masculină de dublu de la US Open. Acest succes îi califică la Turneul Campionilor, finala sezonului, la care vor participa cele mai bune opt echipe de dublu.

Eliminaţi anul trecut în optimi la Flushing Meadows, Tecău şi Rojer, foşti lideri mondiali ai probei, au acumulat în acest an câte 1.820 de puncte, care îi vor propulsa de pe locurile 27 şi 28 pe poziţiile 10, respectiv 9, scrie news.ro.

Citește și: Olguța Vasilescu anunță: cine sunt angajații de la stat care vor primi primă de 1.000 de euro

În clasamentul Race, care ţine cont doar de rezultatele echipelor din acest an, românul şi olandezul vor urca de pe locul 8 pe locul 3, cu 4.575 de puncte. În acest moment, limita de participare la Turneul Campionilor este de 3.755 de puncte, şase echipe fiind deasupra "liniei".

Au mai obţinut calificarea la finala sezonului Lukasz Kubot/Marcelo Melo (Polonia/Brazilia), Henri Kontinen/John Peers (Finlanda/Australia), Bob Bryan/Mike Bryan (SUA), Nicolas Mahut/Pierre Hugues Herbert (Franţa) şi Bruno Soares/Jamie Murray (Brazilia/Marea Britanie).

Citește și: O nouă investiție de milioane de euro! Ce și-a achiziționat Simona Halep

Pentru Tecău, aceasta va fi a cincea participare la Turneul Campionilor, a treia cu Jean-Julien Rojer (celelalte cu suedezul Robert Lindstedt). Ei au câştigat ediţia din 2015 a prestigiosului turneu găzduit de O2 Arena din Londra, însă anul trecut nu au obţinut calificarea. În 2017, competiţia va avea loc între 12 şi 19 noiembrie.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 12, a câştigat, vineri, proba de dublu din cadrul turneului US Open, impunându-se cu scorul de 6-4, 6-3 în finala cu spaniolii Feliciano Lopez/Marc Lopez, favoriţi 11.

Citește și: Dani Oțil își caută asistent/ă! Ce fel de om caută și ce spune despre salariu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.