Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Facebook se gândește și la gameri - A lansat o funcţie pentru jocuri în sistem cloud pe platforma sa de socializare

Instagram
facebook instagram twitter

Facebook a lansat luni o funcţie pentru jocuri în sistem cloud pe platforma sa de socializare, permiţând utilizatorilor să acceseze prin streaming şi să joace jocuri precum "Asphalt 9: Legends" şi "WWE SuperCard" fără să fie nevoie să le descarce, transmite Reuters, potrivit news.ro.

Citește și: DNA despre SPECULA generată de pandemie - 'A fost creat cadrul propice apariției 'indispensabilului traficant de influență''

”Nu oferim separat un serviciu de jocuri în sistemul cloud”, a anunţat compania într-o postare pe blog, adăugând că toate jocurile accesate prin streaming în sistem cloud pot fi jucate pe fila de jocuri sau în News Feed.

Funcţia de jocuri a Facebook este mai mică decât serviciile similare precum Stadia (Google), GeForce NOW (Nvidia) sau Luna (Amazon.com), care concurează pentru utilizatori pe o piaţă care se dezvoltă rapid.

Noua funcţie pentru jocuri a Facebook va fi disponibilă deocamdată pentru sistemul Android şi utilizatorii web, potrivit companiei, care lucrează şi la o variantă destinată sistemului iOS al Apple.

Citește și: DOSAR BREAKING - Cum era să RATEZE DNA flagrantul PREMIERĂ în cazul polițistului care ar fi cerut 1,1 milioane de euro ȘPAGĂ în plină stare de urgență

”Apple tratează jocurile diferit şi continuă să exercite controlul asupra unei resurse proate preţioase”, a arătat Facebook, adăugând că nu este sigur dacă lansarea serviciului pe app store al Apple este o cale ”viabilă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.