Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FACIAS, solicitare pentru Nicușor Dan de a ancheta neregulile de la o companie municipală

FACIAS
FACIAS

Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) i-a solicitat primarului general Nicușor Dan să ancheteze și să sancționeze persoanele vinovate, după ce în cadrul Companiei Municipale Întreținerea Arborilor și Spațiului Verde București (CMIASVB S.A.) au fost sesizate mai multe nereguli.

FACIAS arată că, potrivit informațiilor din presă, tehnicianul IT al CMIASVB a fost văzut folosind maşina directorului general în timp ce se deplasa, în interes personal, la noul loc de muncă, el fiind angajat simultan la două companii de stat administrate de Primăria Municipiului Bucureşti.

Totodată, la aceeași companie, ar fi persoane încadrate pe funcții importante fără a avea calificările și studiile necesare.

FACIAS amintește că, tot potrivit informațiilor din presă, personalul TESA al aceleiași companii are salarii anuale de 547.000 de euro iar membrii CA câștigă în total, pe an, 133.000 de euro, asta în timp ce, în 2021, numai în 6 luni, compania a înregistrat pierderi de 3,1 milioane de lei, de trei ori față de tot anul 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.