Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Factorul DNA, important în ansamblul jocului electoral și politic (analist politic)

romaniatv.net
alexandru radu

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a fost reținută de procurorii DNA. Pe de altă parte, deputatul Sebastian Ghiță nu poate fi arestat sau reținut, au stabilit, miercuri, deputații.

Analistul Alexandru Radu spune la RFI că "orice astfel de acțiune a parchetelor are influențe clare, directe asupra carierei respectivului politician. Nu este totuși foarte sigur dacă pe termen scurt va exista sau nu o astfel de influență", mai spune analistul.

Analistul mai spune că reacția Partidului Social Democrat în contextul politic dat este una firească, dar lucrurile vor deveni interesante pe parcurs, când va trebui să ia o decizie.

„Reacția Partidului Social Democrat este firească în contextul politic dat. Știm că aceasta este de fapt poziția pe care se situează liderii partidului. Chiar dacă domnul Dragnea și alți conducători ai partidului au spus că vor vota în Parlament atunci când se cere ridicarea imunității pentru un parlamentar, vor vota în această direcție. Cum spuneam, este o reacție firească din partea Partidului Social Democrat. Personal nu m-aș fi așteptat la o altă formulă. Dar lucrurile de abia de acum încep să fie interesante. Ne apropiem de alegerile locale, de momentul decisiv al depunerii candidaturilor. În cazul Craiovei, Partidul Social Democrat va trebui să ia o decizie. Sigur, astfel de comentarii, de poziții politice vor deveni tot mai frecvente, tot mai puternice, tot mai susținute”, a mai spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.