Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Facultatea de Drept din Iaşi lămureşte situaţia fiului lui Tudorel Toader - Acuzaţiile anonime se dovedesc a fi false

Tudorel Toader / Facebook
tudorel toader

Fiul lui Tudorel Toader, Alexandru, va coordona disciplina ”Drept civil. Partea generală. Persoanele” în cadrul Facultăţii de Drept a Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, acolo unde rector este tatăl său. După apariţia în presa locală a unei scrisori anonime în care se susţinea, printre altele, că Alexandru Toader are doar trei ani vechime, Facultatea de Drept reacţionează şi face o serie de precizări prin care arată că vechimea acestuia este de 9 ani, iar în ultimii ani au existat numeroase cazuri de asistenţi universitari care au suplinit diverse discipline.

La rândul său, lect.dr. Luiza Cristina Gavrilescu, cadrul didactic care a gestionat cursul de "Drept Civil. Persoane" la Facultatea de Drept a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, curs care urmează să fie preluat de Alexandru Toader, fiul rectorului UAIC, Tudorel Toader. Aceasta precizează că nu a fost obligată să facă un pas în spate de la disciplina respectivă, ci urmează să se specializeze în domeniul doctoratului şi să predea un curs la modulul de master Drept al afacerilor, în vederea îndeplinirii condiţiilor pentru promovarea ulterioară pe postul de conferenţiar.

„Mă surprinde iniţiativa unor aşa-zişi binevoitori de a-mi lua apărarea fără ştirea mea şi fără a mă consulta. Consider că această atitudine este una complet nejustificată şi mă delimitez de orice legătură cu acea depeşă pe care nici nu am văzut-o”, a punctat lect.dr. Luiza Cristina Gavrilescu, potrivit Ziarul de Iaşi.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.