Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fair-play de campanie: PSD a reparat bannerele adversarilor politici

Senatorul PSD Constanta, Nicolae Moga, a declarat joi, într-o conferinta de presa, ca prima parte a campaniei electorale în judet s-a desfasurat într-un spirit de fair-play, el aratând ca echipele social-democratilor care au reparat bannerele cu Victor Ponta rupte de vânt si furtuna au facut acelasi lucru si cu bannerele contracandidatilor.

'Vreau sa va spun ca noi ne-am respectat adversarii politici si în judet nu au existat divergente sau acte reprobabile care sa creeze tensiuni sau macar nemultumiri. Mai mult, echipele noastre au reparat si repozitionat toate bannerele si afisele electorale rupte de vânt si furtuna, indiferent de identitatea candidatilor sau siglele electorale de pe ele. Si pe ale lui Ponta si ale lui Iohannis sau Udrea. Si asta s-a întâmplat în localitati precum - Viisoara, Ciocârlia, Ostrov, Independenta. Noi am declarat de la început ca vom face o campanie civilizata, pozitiva', a spus Moga.
Senatorul social-democrat a mai spus ca la finalul primului tur Alianta PSD-UNPR-PC mizeaza sa obtina un scor de 37,5%-37,8%, pentru Victor Ponta, din totalul voturilor exprimate.
'În campania electorala pentru cel de-al doilea tur de scrutin, pregatim o vizita a lui Victor Ponta, pe 11 noiembrie, în mai multe localitati si la mai multe evenimente si obiective economice si sociale, inclusiv la efectuarea probei de rezistenta a noului pod peste Canalul Dunare Marea Neagra, de la Agigea, la lansarea lucrarilor de reabilitare a Podului Anghel Saligny- monument istoric semnificativ pentru revenirea, în urma cu 136 de ani, a Dobrogei la patrie, sau la începerea lucrarilor de constructie la soseaua Cernavoda-Ion Corvin si inaugurarea Programului de dezvoltare locala si a Centrului Cultural Metropolitan de la Tuzla', a mai anuntat reprezentantul PSD Constanta.
AGERPRES

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.