Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Poliția demontează un FAKE NEWS postat pe FB cu privire la spitalul modular din Piatra Neamț: Femeia care a filmat are dosar penal

femeie filmare spital piatra neamt dosar penal

O informație falsă, însoțită de o filmare, a fost promovată pe rețelele de socializare de o femeie din Piatra Neamț, care susținea că, în spitalul modular din oraș nu este internată nici o persoană. Lycrurile stau însă cu totul altfel, iar polițiștii au deschis un dosar penal pe numele autoarei filmului, care nu a făcut decât să dezinformeze opinia publică.

„Iată spitalul modular de la Piatra Neamț, nu e nimeni pe acolo”, susține o femeie, într-un film făcut cu telefonul, din afară. Spitalul modular a fost instalat în Neamț după ce a ars secția ATI de la Județean. El este plin de bolnavi COVID, 26 de paturi ocupate din 26.

Femeia filmează de la distanță containerele spitalului situat în proximitatea centrului orașului. Ea spune „uite, nu e nimeni” în interiorul clinicii.

"Urmare a apariției în spațiul public a unor imagini, în care o persoană prezintă informații cu privire la gradul de ocupare al spitalului modular din Piatra Neamț, Compartimentul Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț face următoarele precizări:

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de știri, date sau informații false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora și fac verificări, în vederea identificării persoanelor implicate și luării măsurilor legale ce se impun", anunță polițiștii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.