Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fals cardiolog, arestat preventiv: Primea sume imense și bijuterii în schimbul 'diagnosticelor' sale

Pinterest
Medic

Un fals cardiolog a fost arestat preventiv în Brașov, după ce anchetatorii au aflat că a primit 7.000 de lei de la o persoană pentru a-i trata afecțiunile locomotorii. Anterior, acesta a mai înșelat alte persoane.

Polițiștii din Făgăraș urmăresc penal suspectul, după ce ar fi înșelat mai multe persoane, cărora li s-a prezentat ca fiind medic cardiolog, conform Mediafax.

Ancheta, pe care polițiștii au desfășurat-o în urma primirii unei sesizări, în care falsul medic ar fi primit suma de 7000 de lei de la o persoană, sub pretextul că îi va oferi tratament pentru afecțiuni locomotorii, a arătat că acesta ar mai fi înșelat anterior alte două persoane cu afecțiuni medicale, cărora bărbatul le-ar fi promis vindecarea, contra unor sume de bani sau bijuterii pe care le-a și primit.

Astfel, investigațiile polițiștilor făgărășeni au dus la identificarea celui care pretindea că este medic, fiind vorba despre un bărbat de 36 de ani, din județul Dâmbovița, potrivit IPJ Brașov.

Falsul medic a fost reținut inițial pentru 24 de ore, iar joi a primit mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.