Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Familia Alexandrei Măceșanu jură RĂZBUNARE, după ce a fost anunțată că fiica lor a fost topită de monstrul din Caracal: 'Nu voi lăsa lucrurile așa'

Facebook
alexandra macesanu

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a declarat, vineri seară, că ADN-ul din oasele găsite de la domiciliul lui Gheorghe Dincă și analizate de INML este al fetei. Ministrul Justiției a anunțat familia.

„Din păcate copilul este mort, și acele analize confirmă că cenușa provine de la Alexandra. Ministrul Justiției i-a sunat pe părinții Alexandrei, pentru că a fost rugămintea mea ca nici eu și nimeni altcineva să nu știe înaintea lor. Au fost sunați și a vorbit cu ei. Acum sunt, pur și simplu, la pământ, după 8 zile de nesomn și de niște speranțe false date de niște cretini din instituțiile statului, dar pot să vă spun că mă gândesc la o contraexpertiză. În acest moment este cel mai simplu pentru toată lumea ca mortul să fie vinovat și un psihopat să fie pedepsit, iar restul să scape. Nu voi lăsa lucrurile așa.”, a spus Cumpănașu la România TV, vineri seara.

Citește și: SURSE Incompetență sau complicitate? De-abia azi a fost cerut desfășurătorul numărului de pe care a fost sunată mama Alexandrei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.