Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Familia lui Bogdan Drăghici crede că bărbatul nu a murit: a cerut analiza ADN pentru cadavrul carbonizat la Ambasada Rusiei

bogdan draghici

Familia lui Bogdan Drăghici, președintele Asociației T.A.T.A, condamnat la 15 ani de detenție pentru că și-ar fi violat fiica, refuză să ridice cadavrul acestuia de la INML. Conform România TV, familia a cerut analize ADN pentru a se asigura că bărbatul mort în mașină e Bogdan Drăghici.

Un șofer a intrat miercuri cu mașina în poarta Ambasadei Rusiei de la București, apoi și-a dat foc. Reprezentanții Moscovei în țara noastră au revenit, joi, cu un nou detaliu despre incident. Ambasada transmite că doi funcționari au sărit imediat, înainte de venirea pompierilor, și ar fi turnat apă pe bărbatul care și-a dat foc.

Citește și: Victor Ciutacu, reacție acidă la incidentul mortal de la Amabasada Rusiei: Personaj crescut în aceleași laboratoare de manipulare ca ei

„Precizarea cu privire la incidentul cu conducătorul autoturismului care a încercat să spargă cu berbecul porțile Ambasadei: revenind la incidentul tragic cu șoferul care a încercat de a se năpusti cu autoturismul asupra porților Ambasadei și s-a autoincendiat, comunicăm suplimentar, că doi funcționari ai misiunii diplomatice deja în primele minute după inflamare, chiar înainte de venirea pompierilor, folosind toate mijloace disponibile și riscându-și viața au încercat să-l salveze pe omul care a fost în flacări în mașina, și au turnat apă peste autoturismul deasupra porților. Această informație, după cum înțelegem, a scăpat din vederea mass-media române”, a precizat Ambasada Rusiei la București, pe pagina ei de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.