Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Familia lui Codruț Marta cere statului să-l declare mort (presă)

enational.ro
Codrut Marta

Fratele lui Codruț Marta, dispărut fără urmă de mai bine de șase ani, ar fi depus în instanță o cerere de declarare judecătorească a morții șefului de cabinet al fostului director ANAF Sorin Blejnar, potrivit Antena 3.

Postul de televiziune spune că demersul are un important substrat economic: împărțirea averii lui Marta între frate, soție și părinții acestuia, iar fără o sentință în instanță acest lucru nu este posibil.

Fratele lui Codruț Marta spune că a fost martor în ancheta de la DNA, însă nimeni nu i-a comunicat nicio soluție cu privire la dispariția fratelui său, a mai transmis Antena 3.

Pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 a fost introdusă în 2016 o acţiune prin care se cere declararea judecătorească a morţii în cazul lui Codruţ Marta, fost şef de cabinet al lui Sorin Blejnar din perioada în care acesta din urma deţinea funcţia de preşedinte al ANAF. Solicitarea a fost introdusă pe rolul instanţei de o femeie pe nume Raluca Merfu, urmând a fi soluţionată în funcţie de probele depuse, potrivit Mediafax.

Poliţia a fost sesizată pe 25 mai 2012 cu privire la dispariţia în împrejurări suspecte a lui Codruţ Alexandru Marta, fostul şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar, de către soţia acestuia, Andreea Marta, care a precizat că ultima dată soţul ei a fost văzut pe 21 mai.

Citește și: Tudorel Toader anunţă o a doua Ordonanţă de Urgenţă: Dosarele lucrate pe protocoale, aruncate în aer

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.