Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii cu rucsacuri sau genți nu pot intra pe stadionul din Sankt-Petersburg, de teama antentatelor

AFP
Sankt-Petersburg

Clubul Zenit Sankt Petersburg, care îl are antrenor pe Mircea Lucescu, a anunțat marți că va împiedica accesul pe stadion al fanilor cu rucsacuri sau genți pentru a evita un atentat precum cel petrecut luni la metroul din orașul rusesc, relatează EFE.

Această măsură de securitate va intra în vigoare la meciul de sâmbătă, în care Zenit va primi vizita lui Anji Mahacikala din republica nord-caucaziană Daghestan. Actuali și foști jucători ai echipei Zenit s-au solidarizat cu cetățenii orașului după atentatul terorist din metrou în care și-au pierdut viața 14 peroane, iar alte zeci au fost rănite.

Clubul Zenit a transmis mesaje de condoleanțe, la fel cum au procedat și foști jucători precum brazilianul Hulk și belgianul Witsel, care acum joacă în China, conform Agerpres. Alexei Sorokin, director general al comitetului de organizare, a dat asigurări că securitatea pentru Cupa Confederațiilor 2017 și Cupa Mondială 2018 este garantată la nivel maxim. Sankt Petersburg va găzdui pe 17 iunie și pe 2 iulie partida inaugurală și respectiv finala Cupei Confederațiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.