Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii echipei suedeze Malmo au agățat un capac de toaletă de statuia lui Zlatan Ibrahimovic

www.digisport.ro
Zlatan Ibrahimovic Milan

Fanii echipei suedeze Malmo și-au exprimat nemulțumirea față de hotărârea lui Zlatan Ibrahimovic de a investi la clubul rival Hammarby, miercuri, agățând un capac de toaletă pe statuia fotbalistului amplasată în oraș, potrivit Mediafax.

Un suporter al formației Malmo a mers la statuia impozantă a lui Zlatan Ibrahimovic, realizată din bronz, agățând un capac de toaletă în zoua umărului: "Arată mai bine acum. O mare prostie!", a declarat Karl, fanul care a făcut acest gest și care a refuzat să își spună numele de familie, potrivit SVT.

Mai mult, fanii lui Malmo cer ca statuia lui Ibrahimovic să dispară din orașul lor, considerând inacceptabil gestul fotbalistului de a investi la o altă echipă față de cea la care a evoluat în prima parte a carierei.

Citește și: Marcel Ciolacu îl liniștește pe Ludovic Orban: Încă nu e pericol să fie demis prin moțiune

"Singurul lucru bun făcut de Zlatan lui Malmo este că a fost vândut pe mulți bani. De atunci, nu prea a mai făcut nimic. Îmi pare rău pentru el. A rupt orice legătură cu Malmo. Nu va mai fi un idol pentru fani și copii", a declarat Kaveh Hosseinpour, vicepreședintele grupului de suporteri.

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) a cumpărat un sfert din acţiunile clubului Hammarby, miercuri. Atacantul a crescut la juniorii echipei Malmo, iar la prima echipă a evoluat în perioada 1999-2001, fiind vândut ulterior la Ajax.

Atacantul suedez va rămâne liber de contract la finalul acestui an, înțelegerea cu Los Angeles Galaxy expirându-i la 31 decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.