Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii lui Băsescu ies în stradă

Susținătorii președintelui Traian Băsescu pregătesc un eveniment special pentru ziua în care se face predarea de ştafetă la Cotroceni. Pe reţelele sociale online, aceştia se mobilizează pentru un miting prin care să-şi arate recunoştinţa faţă de cel care a condus România în ultimii 10 ani.

"Prieteni băsiști, haideți să-i mulțumim președintelui nostru, Traian Băsescu pentru cei 10 ani de libertate, de speranță, pe care ni i-a oferit. 10 ani grei pentru domnia sa, ani în care a fost umilit, de multe ori singur împotriva tuturor, părăsit, trădat, abandonat. De fiecare dată s-a ridicat și ne-a redat curajul, dorința de a fi liberi. Să-i fim alături în ultima zi de mandat celui care a fost, este și va fi cel mai bun președinte pe care l-a avut România! Mulțumim, Traian Băsescu!", se arată în descrierea unui eveniment de pe Facebook, la care şi-au anunţat deja prezenţa aproape 1000 de oameni.

În acelaşi timp, contestatarii lui Traian Băsescu ar putea organiza o contramanifestaţie de stradă.

Potrivit unui sondaj INSCOP prezentat luni, 15 decembrie, Traian Băsescu este considerat de români cel mai bun preşedinte al României. Vezi AICI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.