Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii sunt în stare de ȘOC: Muzician și fost prezentator al TVR a suferit un ATAC CEREBRAL

maxisciences.com
accident vascular cerebral

Muzician și fost prezentator al televiziunii publice, gazda celebrelor ”Întâlniri de la Miezul nopții”, Petre Magdin a suferit un atac cerebral. Starea muzicianului este momentan stabilă, dar situația critică nu a trecut, artistul întâmpinând dificultăți locomotorii, informează România Tv. Doar încurajările fanilor îi pot salva viața, spun apropiații artistului.

Cel care a fondat în anii '70 trupele Modern Grup și Dixie, mister "Bună seara, prieteni!" a fost diagnosticat în urma atacului vascular-celebral cu arteoscleroză și are nevoie de un moral bun pentru refacerea sa, venit mai ales din partea acelora pe care charismaticul artist i-a educat muzical, în adevăratul sens al cuvântului.

Aliații lui Grindeanu în PSD. Pe cine se bazează premierul ca să dea peste cap planul lui Dragnea

Cel mai iubit rocker și prezentator de televiziune în rândul tinerilor de după Revoluție a ieșit din viața publică dezamăgit de fostele conduceri ale TVR, care i-au refuzat proiectele sale, asta după o prodigioasă carieră în instituția amintită, și s-a retras discret, departe de zarva Capitalei și de evenimentele muzicale pe care le-a susținut ani la rând, preferând o viață boemă într-un sat vâlcean, alături de soția sa, Ana, marea lui iubire. Loc de vis unde s-a izolat pentru munca sa, aceea de a-și pregăti reîntoarcerea între iubitorii muzicii – un dublu album de autor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.