Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Faptă abominabilă comisă de doi tineri: au jefuit o bătrână de 75 de ani, care abia poate să meargă

politie bun

O femeie de 75 de ani cu dizabilități motorii din Reșița, județul Caraș-Severin, a fost amenințată și jefuită de doi tineri de 17 și 20 de ani.

Potrivit IPJ Caraș-Severin, polițiști au reținut miercuri pentru 24 de ore un tânăr de 17 ani din județul Mureș și o tânără de 20 de ani din județul Caraș-Severin, bănuiți că în noaptea de 20 spre 21 octombrie, ar fi furat, prin amenințare, de la o femeie de 75 de ani din Reșița, persoană cu dizabilități motorii, bani, bijuterii și telefoane mobile, informează Mediafax.

În urma unui anunț postat pe internet, prin care căuta o persoană care să-i acorde îngrijiri la domiciliu, în 20 octombrie, la domiciliul femeii s-ar fi prezentat cei doi tineri, cărora femeia le-a permis accesul în locuință, lăsându-i să doarmă într-una dintre camere.

În timpul nopții, profitând de starea de vulnerabilitate a victimei, pe care ar fi amenințat-o, cei doi ar fi furat din locuința femeii peste 1.400 de lei, mai multe bijuterii din aur, două telefoane mobile, precum și un card bancar, după ce ar fi obținut de la victimă, prin amenințări, codul pin cu care ar fi scos de la un ATM banii din cont.

După comiterea faptelor, cei doi au dispărut.

În urma investigațiilor desfășurate, cei doi au fost identificați în județul Mureș, fiind duși la audieri.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, accesul ilegal la un sistem informatic, complicitate la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și complicitate la accesul ilegal la un sistem informatic.

Cei doi vor fi prezentați joi procurorului de caz pentru dispunerea de măsuri legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.