Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fără păcănele în orașe! Marcel Ciolacu nu are emoții că proiectul nu va trece de Camera Deputaților: 'Va fi o perioadă să se adapteze acestei legi'

Casino Expert
pacanele cazinou

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că proiectul PSD care prevede mutarea sălilor de jocuri de noroc în afara orașelor a trecut de Senat și este la Camera Deputaților.

„A trecut de Senat, este la Camera Deputaților și va trece. Toate păcănelele vor dispărea din oraș. Va fi o perioadă să se adapteze acestei legi”, a spus Ciolacu.

 

Proiectul de lege adoptat de Senat prevede ca sălile de jocuri și păcănele să fie scoase în afara localităților și să poată funcționa la cel puțin 50 de metri de limita teritorială a acestora. De asemenea, acestea nu vor putea fi amplasate la mai puțin de 300 de metri distanță de școli, parcuri sau locuri de joacă.
Reprezentanții industriei au atras atenția că o astfel de măsura ar lăsa fără loc de muncă 40.000 de persoane, multe cluburi sportive ar pierde finanțarea, iar la bugetul statului nu ar mai ajunge peste 1,6 de miliarde de euro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.