Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FĂRĂ PRECEDENT: Şoferul lui Onţanu, cercetat penal pentru o faptă de 'noaptea minţii'

www.news.ro

Şoferul care l-a dus la Arestul Central pe Neculai Onţanu, primarul sectorul 2, s-a ales cu dosar penal pentru că a intrat cu maşina în curtea instituţiei. Este vorba chiar despre un poliţist local.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 4 București a fost înregistrat luni, 28 martie, un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violarea sediului profesional și neglijență în serviciu, infracţiuni pentru care a fost începută urmărirea penală cu privire la faptă.

Cauza a fost constituită ca urmare a sesizării Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti de către Serviciul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul aceleiaşi direcţii cu privire la faptul că, la data de 25 martie 2016, în jurul orelor 14:00, profitând de neatenția agenților de poliție aflați în serviciu în Punctul de control acces, numitul M.L.Ș. a pătruns în curtea sediului instituției, cu un autoturism în care se afla inculpatul Onțanu Neculai, față de care Curtea de Apel București a emis, la aceeaşi dată, un mandat de arestare preventivă.

Cercetările sunt efectuate în cauză de către Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 4 Bucureşti.

Vezi şi: REVOLTĂTOR Neculai Onțanu, dus cu limuzina în curtea arestului: Șofer i-a fost un polițist local

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.