Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fără precedent: Victor Ponta este captiv unei mentalități de tip nazist! Cine spune asta

ponta

Victor Ponta are parte de o caracterizare fără precedent pe scena politică românească! Unul dintre vicepreședinții PNL, Mircea Dolha, spune că premierul e captiv al unei mentalități de tip nazist. Liderul liberal spune că PSD se va dezintegra.

”Rovana Plumb este, de ieri, președintele interimar al PSD. Demisia lui Victor Ponta din fruntea partidului va genera o reacție în lanț care va culmina cu dezintegrarea acestui partid nereformat. Primul pas a fost făcut în cursul zilei de ieri.

Premierul în cârje și-a cauționat astfel ieșirea din scena politicii românești și pregătirea pentru veșnicul anonimat. În PSD, fantomele lui Ion Iliescu încă bântuie holurile cu miros de cinematograf vechi din Kiseleff. Dragnea a fost mazilit la scenă deschisă, iar socrul Ilie Sârbu încearcă, pe ultima sută de metri, să scrie scenariul unei piese de teatru la care are de gând să taie bilete pentru toți românii.

Adevărul este mult mai dur. Victor Ponta va sfârși lamentabil în malaxorul DNA, iar PSD își va căuta cu disperare un lider autentic care să poată salva ceva din construcția politică nefirească la baza căreia stau încă umbrele lui Ion Iliescu și Octav Cozmâncă.Demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului României nu mai este o chestiune de opțiune personală, ci un subiect de securitate națională.Majoritatea care susține astăzi cabinetul condus de Victor Ponta este din ce în ce mai fragilă, iar proiecțiile europene ale puterii executive de la București sunt devastatoare.

Dincolo de evidențe, stau așezate în rafturile societății românești interesele meschine ale PSD, ale liderilor săi complet compromiși de scandalurile penale din ultima perioadă. Rovana Plumb nu poate salva PSD de la extincție. Cu nume predestinat, noul lider conjuctural din Kisellef va scufunda corabia socialiștilor lui Victor Ponta.

Lumea se schimbă, așa și vremurile! Victor Ponta pricepe, dar este captiv unei mentalități de tip nazist care cauționează, folosind toate tertipurile politice posibile, păstrarea puterii cu orice preț!

Amânarea demisie lui Victor Ponta devine o chestiune de siguranță națională! Este momentul ca acest subiect să fie tratat ca atare!”, e mesajul lui Dolha.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.