Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Fast and Furious 9' va avea premiera în cinematografe pe 22 mai

Phoenix
cinema

Cea de-a noua parte a seriei "Fast and Furious" va avea premiera în cinematografe pe 22 mai, iar trailerul lansat recent îl arată pe personajul lui Vin Diesel într-o confruntare cu propria familie, potrivit gamesradar.com, scrie Mediafax.

Pelicula "Furios și iute 9" este regizată de Justin Lin, sub amprenta căruia au fost realizate părțile 3 - 6 ale francizei.

Din distribuția filmului mai fac parte Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Cardi B, Helen Mirren și Charlize Theron.

Totodată, starul muzicii reggaeton, portoricaniul Ozuna, în vârstă de 27 de ani, și luptătorul John Cena, în vârstă de 42 de ani, vor interpreta roluri în pelicula "Furios și iute 9".

Citește și: Sancțiuni la Spitalul din Reșița, după incidentul revoltător în care un bărbat a fost târât pe hol şi dat afară cu mătura / FOTO

O continuare a filmului "The Fate of the Furious" (2017), noul lungmetraj de acțiune îl prezintă pe Dominic Toretto într-o confruntare cu fratele său mai mic, Jakob, un asasin care colaborează cu Cypher, vechiul inamic al personajului interpretat de Vin Diesel.

Primul film al francizei "Fast and Furious" a fost lansat în 2001. Aceasta este franciza cu cel mai mare succes a companiei Universal și a generat încasări totale de 5,8 miliarde de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.