Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fată de 20 de ani răpită în Caracal de pe stradă, recuperată după apel la 112

breaking news

O fată de 20 de ani a fost luată cu forța de pe stradă, joi, la prânz, în jurul orei 13.00, în municipiul Caracal, de un bărbat care a băgat-o într-o mașină. O femeie a văzut incidentul, a sunat la 112 și a dat toate detaliile, inclusiv numărul mașinii răpitorului. Mașina a plecat în direcția municipiului Slatina.

După mai puțin de o jumătate de oră, poliția l-a prins pe răpitor, care se afla în mașină cu alți doi bărbați și încă o tânără. Bărbații erau din Dolj și fetele din Olt. Fata de 20 de ani le-a zis polițiștilor că a fost luată în mașină fără acceptul său. Toți pasagerii se află acum la sediului Poliției din Slatina.

„În urma verificărilor a reieșit faptul că în autoturism se aflau trei bărbați, din județul Dolj și două femei, din județul Olt. Una dintre femei a declarat polițiștilor că a fost urcată în autoturism fără acceptul său”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Fata urcată fără voia ei în mașină are 20 de ani și este din Caracal, iar bărbații au între 21 și 32 de ani, ei fiind din Băilești, județul Dolj.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că fata ar fi refuzat să se căsătorească cu unul dintre bărbații aflați în mașină, motiv pentru care acesta ar fi decis să o răpească.

Citește și: SURSE - Tăriceanu negociază cu PSD eliminarea lui Meleșcanu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.