Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fatih Terim este noul antrenor al lui Galatasaray: Cel poreclit impăratul revine pentru a patra oară pe banca leilor

fatih terim

Galatasaray Istanbul a anunţat, joi, numirea antrenorului Fatih Terim la conducerea tehnică a echipei, în locul croatului Igor Tudor, demis din cauza rezultatelor slabe. Terim este la al patrulea mandat la Galata, după ce a mai pregătit-o în perioadele 1996-2000, 2002-2004 şi 2011-2013. În vârstă de 64 de ani, Terim a antrenat ultima dată naţionala turcă. Cu Galatasaray, el are în palmares şase titluri de campion al Turciei, două trofee ale Cupei Turciei şi Cupa UEFA, în 1990.

Antrenorul croat Igor Tudor a fost demis, luni, de la Galatasaray Istanbul, în urma rezultatelor slabe înregistrate de formaţia turcă. În vârstă de 39 de ani, Tudor era în funcţie din februarie. Înfrângerea din meciul de duminică, disputat la Malatyaspor, scor 1-2, a fost ultima pentru fostul internaţional croat pe banca Galatei.

Tudor a antrenat echipa 33 de meciuri, din care a câştigat 18, a pierdut 11 şi a remizat patru. Galatasaray ocupă locul 3 în campionat, cu 32 de puncte, la egalitate cu Fenerbahce, dar cu golaveraj mai slab şi după Istanbul Başakşehirspor, cu 33 de puncte, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.