Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona a îngenuncheat FC Sevilla, scor 4-0, în etapa a opta din La Liga

www.sport.ro
Coutinho Barcelona

FC Barcelona a învins-o pe FC Sevilla, scor 4-0, duminică seara, în etapa a opta din La Liga. Catalanii au încheiat partida fără doi jucători pe teren, Araujo și Dembele fiind eliminați, potrivit Mediafax.

După victoria din Liga Campionilor, contra lui Inter Milano, scor 2-1, Barcelona s-a întors pe Camp Nou, iar Luis Suarez a izbutit un nou gol de generic. Uruguayanul a deschis scorul printr-o foarfecă, în minutul 27, după ce a primit o centrare de la Nelson Semedo.

Până la pauză, scorul a devenit 3-0. Arthuro Vidal a majorat avantajul catalanilor, în minutul 32, după ce a fost găsit excelent în careu de Arthur. Trei minute mai târziu, Ousmane Dembele a înscris primul său gol din acest campionat, autorul pasei decisive fiind același Arthur.

Viorica Dăncilă mutare interesantă în PSD: lovitura care securizează voturile la moțiunea de cenzură /VIDEO

În minutul 78, Lionel Messi a stabilit scorul final printr-o execuție clasică, din lovitură liberă, de la marginea careului. A fost primul gol al argentinianului în această ediție de campionat, după ce a avut dificultăți cauzate de o accidentare.

În finalul partidei, Barcelona a rămas în dublă înferioritate numerică. Fundașul Ronald Araujo a fost eliminat după un fault din postură de ultim apărător comis la marginea careului asupra lui Chicharito. La câteva secunde distanță, l-a urmat la vestiare și Ousmane Dembele, care a protestat vehement la adresa deciziei arbitrului de centru.

S-a terminat 4-0 pentru Barcelona, care a urcat pe locul secund în Spania, cu 16 puncte, la două lungimi în spatele rivalei Real Madrid. De partea cealaltă, Sevilla a ajuns la trei înfrângeri în ultimele patru partide, iar echipa lui Lopetegui a părăsit locurile fruntașe, aflându-se după opt runde pe locul șase, cu 13 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.