Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona, campioana încasărilor în precedentul sezon din Liga Campionilor

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Clubul FC Barcelona va obține cei mai mulți bani în urma participării în sezonul precedent din Liga Campionilor, în ciuda faptului că a părăsit competiția în semifinale, scrie Mundo Deportivo, potrivit Mediafax.

Potrivit sursei citate, FC Barcelona va avea parte de venituri care vor depăși suma de 100 de milioane de euro, mai mult decât Liverpool și Tottenham, câștigătoarea, respectiv finalista Ligii Campionilor din sezonul 2018/2019.

Citește și: Surpriză de PROPORȚII pentru Dăncilă - Câți alegători noi a câștigat după conferința maraton de marți? Anunțul lui Pieleanu

Explicația este dată de drepturile de televizare din fiecare țară. FC Barcelona a profitat de eliminările premature ale celorlalte formații spaniole- Real Madrid și Atletico Madrid, în optimi, și Valencia, în grupe - astfel că procentajul revenit formației catalene a fost unul mai mare, spre deosebire de cluburile din Anglia, care au fost nevoite să își împartă această remunerație după parcursul avut.

Detaliile privind distribuția financiară pentru sezonul 2018/2019 din Liga Campionilor au fost stabilite la ședința Comitetului Executiv al Asociației Cluburilor Europene (ECA), care a avut loc joi, la Viena.

Câștigătoarea Ligii Campionilor din sezonul 2018/2019 este Liverpool, care a trecut în finală de Tottenham, scor 2-0. În penultimul act, echipa antrenată de Jurgen Klopp a eliminat Barcelona, scor 4-3, la general.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.