Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona continuă seria dezamăgitoare de meciuri, terminând la egalitate partida disputată pe teren propriu cu Deportivo Alaves

twitter.com
pedri fc barcelona

FC Barcelona a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, cu Deportivo Alaves, în etapa a XII-a a campionatului spaniol, LaLiga, conform news.ro

Au marcat: Depay '49 / Luis Rioja '52.

Acesta a fost primul meci disputat de Barca după demiterea antrenorului Ronald Koeman. Pe baca formaţiei catalane a stat, ca interimar, Sergi Barjuan, antrenorul echipei a doua a clubului.

Sergio Aguero a fost schimbat în prima repriză, în minutul 41, cu Philippe Coutinho şi transportat la spital pentru teste cardiace.

După un duel fără intensitate, atacantul argentinian al Barcei s-a întins la pământ ţinându-se de piept.

"El mi-a spus că nu se simte bine. L-au dus la spital să vadă ce are. Nu pot spune mai mult", a declarat Sergi, după meci.

Potrivit clubului catalan, Sergio Aguero s-a "plâns de un disconfort toracic şi a fost internat la spital pentru examene cardiace".

 

După 68 de minute de joc, şi Gerard Pique a fost nevoit să părăsească terenul, accidentat, fiind înlocuit de Lenglet. Aceste probleme reprezintă noi bătăi de cap pentru staff-ul Barcelonei, după accidentările suferite anterior de Frenkie de Jong, Ansu Fati, Martin Braithwaite, Sergi Roberto, Pedri, Ronald Araujo şi Ousmane Dembele.

Barca va juca, marţi, la Kiev, cu echipa antrenată de Mircea Lucescu, în etapa a IV-a a Grupei E a Ligii Campionilor.

În clasamentul LaLiga, Barcelona ocupă locul 9, cu 16 puncte din 11 meciuri, la egalitate cu Valencia, de pe locul 10, echipă care a disputat toate partidele.

Tot cu 11 jocuri, Alaves este pe locul 16, cu 10 puncte.

Real Madrid, FC Sevilla şi Real Sociedad ocupă primele trei locuri ale ierarhiei, cu câte 24 de puncte, toate din 11 meciuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.