Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona - Fiul legendarului Johan Cruyff este consilierul lui Joan Laporta

www.manchestereveningnews.co.uk
Jordi Cruyff

Jordi Cruyff, fiul legendarului Johan Cruyff, a fost anunţat oficial ca noul consilier sportiv al preşedintelui Joan Laporta la FC Barcelona, informează marca.com, potrivit news.ro.

Detaliile finale ale înţelegerii şi rezilierea contractului său cu clubul chinez Shenzhen au fost încheiate, iar Barcelona a anunţat revenirea lui Cruyff la club, joi după-amiază.

Această numire era pregătită de ceva vreme, din campania electorală a lui Laporta. Şi alţi candidaţi, inclusiv Victor Font, l-au sunat pe Cruyff, dar el a ascultat ceea ce aveau de spus fără să se angajeze în faţa vreunui potenţial preşedinte.

De îndată ce Laporta a preluat clubul catalan, numele lui Cruyff a fost din nou legat de diferite roluri în noua structură . Acum se ştie că va avea o funcţie apropiată de preşedinte şi cu multă influenţă.

În calitate de consilier sportiv, fostul jucător al Barcelonei va fi mâna dreaptă a lui Laporta în toate problemele de fotbal.

Sosirea lui Jordi Cruyff în echipa lui Laporta a durat mai mult deoarece fostul fotbalist era legat de Shenzhen, unde a fost numit antrenor principal în august 2020. Clubul chinez a înţeles dorinţa lui de a se întoarce în Catalonia, dar a vrut ca despărţirea să se facă cu respectarea regulamentelor.

În vârstă de 47 de ani, Jordi Cruyff, fost coechipier cu Cosmin Contra la Alaves, a mai antrenat echipele Maccabi Tel Aviv şi Chongqing Dangdai Lifan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.