Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona şi Anadolu Efes Istanbul luptă pentru trofeu în finala Euroligii de baschet masculin

Britannica.com
baschet

FC Barcelona şi Anadolu Efes Istanbul s-au calificat vineri în finala Finala a Euroligii de baschet masculin, care se va disputa duminică în Lanxess Arena din Koln, transmite Reuters.

În semifinalele din Finla4, FC Barcelona a învins echipa italiană AX Armani Exchange Milano cu 84-82. Catalanii, cu Pau Gasol, dublu campion NBA în echipă, se califică în a opta lor finală a celei mai importante competiţii intercluburi europene. Eroul echipei iberice a fost Cory Higgins, care a marcat coşul victoriei cu 8/10 de secundă înainte de finalul meciului. Cei mai buni jucători catalani au fost Nikola Mirotic (21) şi Nick Calathes (17). Pau Gasol va juca prima sa finală de Euroliga cu Barcelona, după ce în 2000 echipa sa a fost învinsă în meciul pentru locul trei de Anadolu Efes Instanbul, potrivit agerpres.ro.

Anadolu Efes Istanbul a învins de asemenea la mare luptă pe ŢSKA Moscova cu 89-86, campioana en titre, după un meci în care sârbul Vasilije Micic (25 puncte) a fost cel mai bun jucător al turcilor, care şi-au luat astfel revanşa după eşecul din finala din 2019 a competiţiei.

Echipa din Istanbul s-a calificat în a doua sa finală consecutivă din Euroliga, după cea din 2019, pentru că ediţia Final4 2020 a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus, dar nu a câştigat încă trofeul european.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.