Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Botoşani l-a transferat pe internaţionalul de 19 ani Răzvan Oaidă

www.agerpres.ro
FC Botoșani CS U Craiova

FC Botoşani l-a transferat pe internaţionalul de 19 ani Răzvan Oaidă, care ultima oară a evoluat la Brescia. Jucătorul a fost dorit de antrenorul Costel Enache, care a lucrat cu tânărul fotbalist în perioada în care a fost selecţionerul echipei naţionale under 18.

Noul mijlocaş al FC Botoşani a spus că acest transfer reprezintă un pas uriaş pentru el şi că îşi doreşte să nu dezamăgească.

Citește și: Mihai Stoica, atac dur la Christoph Daum: 'Du-te acasă, glumă proastă! Şi ia cu tine şi inteligenţii care te-au adus de nicăieri'

"Pentru mine acest transfer este un pas înainte. Mă bucur că am ajuns la Botoşani.Am întâlnit aici o echipă foarte bună cu jucători experiementaţi. Am întâlnit un grup unit, foarte bun unde se poate lucra foarte bine. Cu Mister (n.r. - Costel Enache) mă ştiu de la lotul naţional. Am avut meciuri sub comanda lui şi ştiu cum lucrează şi ce-şi doreşte de la mine. Eu spun că va fi o perioadă foarte bună pentru mine şi pentru cariera mea. Vreau să joc aici şi pe urmă voi lua lucrurile pas cu pas. Sunt un jucător căruia îi place să muncească, care îşi doreşte foarte mult şi vreau să fac lucruri foarte bune aici”, a declarat Răzvan Oaidă, pentru site-ul clubului din Botoşani, potrivit News.ro.

În afara experienţei pe care a avut-o la Brescia, Răzvan Oaidă, care la 19 ani măsoară 1,82 m, a evoluat la Atletico Arad şi la Wolverhampton Wanderers, în Anglia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.