Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoica, atac dur la Christoph Daum: 'Du-te acasă, glumă proastă! Şi ia cu tine şi inteligenţii care te-au adus de nicăieri'

www.gsp.ro
Gigi Becali MM Stoica

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a postat un mesaj dur pe Facebook la adresa selecţionerului Christoph Daum, în care îi reproşează convocările făcute şi îi cere să plece acasă, după ce naţionala României a pierdut meciul cu Muntenegru şi orice şansă de ajunge la turneul final al CM din 2018.

"Hoban marchează trei goluri în campionat, e titular în echipa liderului, nu vrei să-l convoci, dar faci experimente cu un fotbalist care n-a jucat închizător nici la juniori (n.r. - Găman)... Vii sau îţi trimiţi amărâţii de pe lângă tine la meciurile Stelei, nu vrei să-l convoci pe Alibec, ai golgheterul Bulgariei, Keşeru, nu vrei să-l convoci, termini fără nr. 9 pe teren meci pe care trebuie să-l câştigi... Cum s-o zice "bun simţ" în germană? Du-te acasă, glumă proastă! Şi ia cu tine şi inteligenţii care te-au adus de nicăieri!", a scris Stoica pe Facebook.

Citește și: Cosmin Moţi: 'Nu s-a pierdut în seara asta calificarea. E dureros, dar trebuie să mergem înainte'

Oficialul FCSB a revenit cu un "update"; "Zice că trebuie construită o nouă naţională. Fals! Nu e echipă de club, e selecţionată! Aduci cei mai în formă jucători, chiar dacă au 17 sau 38 de ani. Omul e senil sau ia lumea fotbalului (şi nu numai) peste picior."

Selecţionata României a fost învinsă, luni seară, de naţionala Muntenegrului, scor 1-0, în etapa a opta a grupei E şi a ratat orice şansă de calificare la Cupa Mondială din 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.