Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Dinamo, despre suporterii din Programul DDB: Suntem convinşi că vom avea o colaborare lungă şi benefică

FC Dinamo a dat publicităţii, sâmbătă, un comunicat, în care afirmă că noul acţionar majoritar nu s-a putut întâlni cu suporterii din Programul DDB, din cauza timpului scurt avut de spanioli la Bucureşti. Noua conducere a clubului "alb-roşu" este convinsă că va avea o colaborare lungă cu fanii acţionari, care au ajutat la salvarea grupării, anunță news.ro.

"Am apreciat efortul făcut, în plină pandemie, de suporterii dinamovişti pentru salvarea clubului şi considerăm că demersul lor, unic in România, a făcut posibilă această tranzacţie.

Provenim dintr-un fotbal în care suporterii sunt prezenţi în viaţa echipei şi subliniem pe această cale că fanii dinamovişti sunt cel puţin la fel de importanţi ca şi clubul pe care l-am preluat în această săptămână.

Timpul scurt avut de reprezentanţii noştri la Bucureşti nu a făcut posibilă până acum întâlnirea cu suporterii dinamovişti, acţionari ai clubului prin Program DDB, dar îi asigurăm că în cel mai scurt timp vom demara discuţiile cu cei care sunt, din punctul nostru de vedere, sufletul acestei echipe.

Suntem convinşi că vom avea o colaborare de lungă durată, benefică pentru tot ce înseamnă Dinamo şi împreună putem deveni acea forţă care să aducă rezultatele aşteptate de câţiva ani de toată suflarea alb-roşie.

Doar împreună cu suporterii noştri putem fi cei mai buni!", se arată în comunicatul semnat "acţionar majoritar Dinamo 1948".

FC Dinamo a anunţat, joi, că are un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de spaniolul Pablo Cortacero, care a preluat proporţia de 72 la sută din acţiunile clubului, deţinută de omul de afaceri Ionuţ Negoiţă.

Însă reprezentanţii Benel International nu s-au întâlnit cu suporterii din Programul Doar Dinamo Bucureşti, care deţin şi ei 20 la sută din acţiuni şi care nu au participat la negocieri, spre nemulţumirea acestora din urmă.

Peluza Cătălin Hîldan a făcut, vineri, pe pagina de Facebook, lămuriri în legătură cu acţiunile deţinute de suporteri şi de activitatea ProgramDDB.

Citește și: CURAJ NEBUN Un polițist DEMASCĂ șirul complicităților dintre șeful Poliției, șeful Poliției Capitalei și Duduieni: DE CE au 'greșit' mascații adresa

"CÂTEVA LĂMURIRI în legătură cu acţiunile deţinute de suporteri şi de activitatea ProgramDDB

1. În relaţia cu noul acţionar majoritar, avem două opţiuni legate de sumele cu care ProgramDDB a împrumutat clubul în ultima jumătate de an:

- să solicităm restituirea sumelor

- să solicităm transformarea sumelor în acţiuni.

DDB va decide care dintre cele două căi va fi urmată.

În niciuna din cele două variante, cele 20,06% acţiuni deţinute în prezent de către suporteri NU VOR FI AFECTATE.

Am transferat în total 2.751.201,00 lei către FC Dinamo 1948. Bani adunaţi cu greu de către suporteri şi daţi Clubului în cele mai delicate momente. Prin aceste sume s-au plătit salariile, datoriile administrative şi S-A OBŢINUT LICENŢA PENTRU LIGA 1.

După restituirea acestor împrumuturi, vom deţine în continuare pachetul de 20,06% din acţiuni.

2. Puterea noastră financiară în acest moment este de aproximativ 1.000.000€/an (şi suntem în continuă creştere)

Respectând proporţiile, acţionarul majoritar, având de 3,6 ori mai multe acţiuni decât DDB, va trebui să investească anual un minim de 3.600.000€.

Interesul nostru al tuturor este ca ProgramDDB să continue creşterea, astfel încât investiţiile în Club, atât din partea noastră, cât şi din partea acţionarului majoritar, să fie tot mai consistente.

Nu suntem în concurenţă, ci în cooperare.

Suntem pregătiţi pentru un parteneriat sănătos.

3. Este foarte important faptul că suporterii deţin o parte consistentă din acţiuni.

Avem dreptul să convocăm AGA.

Vom cere să fim consultaţi pentru deciziile importante din cadrul Clubului şi de asemenea vom solicita să avem membri în Consiliul de Administratie.

4. Proiectul DDB va fi orientat în continuare pe cele patru priorităţi ale sale:

- Ridicarea şi readucerea lui Dinamo acolo unde îi este locul, acolo unde este PERFORMANŢA.

- Organizarea de acţiuni concrete pentru construirea noului STADION Dinamo.

- Dezvoltarea CENTRULUI de Copii şi Juniori.

- Creşterea comunităţii DDB.

5 Anunţul pe care l-am repetat de-a lungul Săptămânii DDB nu se referea doar la vânzarea clubului.

Săptămâna DOAR DINAMO BUCUREŞTI nu s-a încheiat.

...Surpriza cea mai frumoasă, pe care o meritaţi din plin, urmează să se arate în curând", a anunţat Peluza Cătălin Hîldan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.