Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Hermannstadt anunţă rezultate negative la ultima serie de teste pentru noul coronavirus, cu o excepţie

www.ponturi-bune.ro
FC Hermannstadt

FC Hermannstadt anunţă rezultate negative la ultima serie de teste pentru noul coronavirus efectuate în rândul jucătorilor şi membrilor staff-ului, cu excepţia fotbalistului depistat pozitiv la 2 octombrie, potrivit news.ro.

Citește și: DOSAR Mario Iorgulescu către medic - 'Mă simt BINE și vreau să mă întorc SĂ CONDUC mașina și să merg SĂ DANSEZ cu prietena mea'

"Suntem negativi la testarea COVID-19, cu excepţia (din păcate!) fotbalistului depistat pozitiv cu ceva vreme în urmă. Acesta se simte în continuare foarte bine, este asimptomatic şi a primit acordul specialiştilor DSP să înceapă un program de antrenamente individual, până când rezultatul testării va fi unul negativ şi apoi se va alătura echipei. De asemenea, testele efectuate la staff-ul şi fotbaliştii FCH 2 au avut rezultate negative", a precizat gruparea sibiană.

Citește și: DOSAR Raport 'ABSURD' al unui specialist italian în cazul Mario Iorgulescu - Se bazează pe afirmațiile părinților care spun că a căzut în cap când era mic

FC Hermannstadt a anunţat, la 2 octombrie, că a înregistrat un prim caz de coronavirus în lotul său. Jucătorul a fost retestat pozitiv, la 7 noiembrie.

Echipa antrenată de Ruben Albes va evolua, duminică, de la ora 18.45, pe teren propriu, la Mediaş, cu UTA, în etapa a VII-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.