Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Sevilla smulge un egal în LaLiga cu un gol înscris de portar în minutul 94

Antrenorul echipei FC Sevilla, Julen Lopetegui, a avut numai cuvinte de laudă la adresa portarului echipei, Yassine Bounou, cel care a reuşit sâmbătă seara golul egalizator în partida din La Liga, cu Valladolid, din etapa a 28-a, încheiată cu o remiză (1-1).

Internaţionalul marocan Bounou a reuşit să marcheze în minutul 90+4, când s-a dus şi el în disperare de cauză în careul gazdelor, la un ultim corner obţinut de echipa sa, el trimiţând mingea în poartă după o bâlbâială a apărării adverse.

Antrenorul Lopetegui, care a evoluat pe postul de portar atunci când era în activitate, a spus: ''Eu nu reuşeam să marchez nici măcar la antrenamente (...) Cu siguranţă este un gol extraordinar reuşit de portarul nostru''.

Bounou a semnat astfel primul gol reuşit de FC Sevilla în La Liga în toată istoria sa, în contextul în care fostul portar Andres Palop a marcat pentru andaluzi în 2007, într-un meci disputat la acea vreme în fosta Cupă UEFA.

Înainte de Bounou, încă un portar reuşise să mai înscrie un gol dintr-o fază de atac în La Liga, Dani Aranzubia, în 2011, când apăra pentru Deportivo La Coruna.

În urma egalului obţinut în deplasare, FC Sevilla este pe locul 4 în La Liga, cu 55 de puncte, la 4 puncte de podium, în timp ce Valladolid este pe 16, cu 27 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.