Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Viitorul strigă PREMEDITARE la faultul lui Viera asupra lui Ianis: 'A intrat pe teren cu gândul de a-l accidenta grav pe cel mai valoros jucător al nostru'

Inquam Photos / Daniel Stoenciu
Viitorul Constanta

FC Viitorul a notat, sâmbătă, într-un comunicat, că gestul lui Ousmane Viera, de la Sepsi, care l-a faultat pe Ianis Hagi, a fost unul cu "vădită intenţie". FC Viitorul precizează că jucătorul nu va evolua în meciul din Cupa României, de săptămâna viitoare, potrivit news.ro.

Citeste si Doi dintre copiii lui El Chapo, inculpați în SUA pentru trafic de droguri - Cei doi s-ar ascunde în Mexic

"Referitor la evenimentul petrecut pe terenul de fotbal la meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe şi FC Viitorul, din etapa a 25-a din Liga 1, dorim să facem următoarele precizări:

- Este criminal gestul unui jucător cu experienţă precum Ousmane Viera care, cu vădită intenţie, a încercat să-i rupă piciorul unui tânăr fotbalist.

- Constatăm că jucătorul Ousmane Viera nu numai că nu şi-a recunoscut agresiunea, dar prin declaraţiile sale de la finalul partidei credem că a intrat pe teren cu acest gând de a-l accidenta grav pe cel mai valoros jucător al nostru.

- O astfel de agresiune fizică, blamată public imediat de toată lumea fotbalului, nu a fost văzută şi sancţionată de cei patru arbitri care au oficiat partida !

- Nu numai că Viera nu a fost sancţionat cu cartonaş roşu, dar din acel moment evoluţia tânărului nostru atacant a fost marcată de agresiunea fizică suferită şi în plus întreaga noastră echipă a avut o altă evoluţie.

- Decizia arbitrului a schimbat echilibrul partidei, pentru că formaţia gazdă a început să îşi creeze ocazii doar după acel moment al jocului.

- În urma faultului grosolan, jucătorul Ianis Hagi încă se resimte, are dureri şi nu poate evolua cel puţin pentru următorul nostru meci din Cupa României", se arată în comunicatul FC Viitorul.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa FC Viitorul, în primul meci al etapei a XXV-a Ligii I, în care a ratat un penalti.

În minutul 48, Viera l-a faultat dur pe Ianis Hagi, intrând cu crampoanele în genunchi.

În minutul 64, Tandia a ratat un penalti acordat pentru un fault al lui Mladen la Ştefan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.