Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Voluntari – Poli Iaşi 1-2: Ilfovenii au avut două goluri anulate şi au ratat un penalti

poli iasi

Poli Iasi a învins sâmbătă, în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a zecea a Superligii. Ilfovenii au ratat un penalti şi au avut două goluri anulate.

Marchioni a deschis scorul la Voluntari şi i-a adus în avantaj pe ieşeni în minutul 23. După numai trei minute, Nemec a egalat pentru ilfoveni, dar cum asistentul a semnalizat un posibil ofsaid la Boboc, golul a fost verficat de VAR şi a fost validat după o pauză de aproape patru minute. FC Voluntari a mai înscris odată, în minutul 40, prin Florea, dar golul nu a fost validat, din cauza unei poziţii de ofsaid la Nemec. În minutul 43, Andrei Gheorghiţă i-a adus pe oaspeţi în avantaj cu un şut la colţul lung.

Repriza secundă a adus un nou gol anulat pentru gazde, la Nemec, în minutul 47. În minutul 62 s-a dictat penalti la atacul lui Samayoa asupra lui Dumiter, acelaşi Nemec a executat, însă a trimis în bară. Poli Iaşi s-a imps cu 2-1 şi are 10 puncte, ocupând locul 12 în clasament. FC Voluntari este pe locul 13, tot cu zece puncte.

FC VOLUNTARI: J. Fernandez - Ricardinho, C. Paz, I. Andres, R. Boboc – Cocian (M. Răduţ 46), V. Raţă, Sigurjonsson (Carnat 73), D. Andrei (A. Niţă 73) - Nemec, D. Florea (Dumiter 46). ANTRENOR: Ilie Poenaru

POLI IAŞI: S. Lung Jr. – Martac (A. Ciobanu 46), Fl. Ilie, Samayoa, R. Ispas - A. Roman (Jatoba 61), Bordeianu, Marchioni - A. Gheorghiţă (R. Ion 79), Harrison (S. Buş 61), Luis Phelipe (A. Dumitru 76). ANTRENOR: Leo Grozavu

Cartonaşe galbene: V. Raţă 11, Ricardinho 50, Sigurjonsson 63, M. Răduţ 87 / Martac 37, Samayoa 75

Arbitri: George Găman - Daniel Mitruţă, Alexandru Vodă - Viorel Flueran

Arbitri VAR: Florin Andrei - Claudiu Marca

Observator: Irina Mîrţ

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.