Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Zurich va evolua marţi în campionatul Elveţiei, deşi mai mulţi jucători au fost plasaţi în carantină

FC Zurich va juca marţi în campionatul Elveţiei, împotriva lui FC Basel, deşi şase fotbalişti şi trei membri ai staff-ului clubului au fost plasaţi în carantină după ce au fost testaţi pozitiv pentru Covid-19, a anunţat luni presa din Ţara Cantoanelor.

Liga elveţiană de fotbal (SFL) a indicat că partida FC Basel - FC Zurich se va disputa aşa cum era prevăzut, marţi, de la ora locală 20:30.

FC Zurich se va prezenta pe stadionul St. Jakob-Park cu câţiva fotbalişti de la prima echipă şi componenţi ai formaţiei de tineret a clubului şi-l va avea pe bancă pe antrenorul acesteia din urmă, Marinko Jurendic. Această variantă a fost preferată amânării meciului, ce ar fi dus la nenumărate probleme de calendar.

Sezonul 2019-2020 se va încheia în Elveţia pe 2 august, pentru ca ziua următoare să fie anunţate participantele în viitoarea ediţie a cupelor europene, respectând data limită stabilită de UEFA.

Zece membri ai primei echipe a lui FC Zurich au fost infectaţi de coronavirus. Şase jucători şi preşedintele Ancillo Canepa au fost controlaţi pozitiv. Vineri, o mare parte a echipei a fost plasată în carantină de autorităţile sanitare ale Cantonului Zurich. Tehnicianul formaţiei, Ludovic Magnin, este în izolare la domiciliu.

După duelul cu Basel, FC Zurich ar urma să primească replica lui Young Boys Berna, pe 18 iulie. "Noi am cântărit elementele pro şi contra şi am ajuns la concluzia că trebuie să jucăm cele două meciuri cu Basel şi Young Boys în interesul fotbalului elveţian", a spus Ancillo Canepa.

Meciul pe care FC Zurich ar fi trebuit să-l joace în campionat sâmbătă, 11 iulie, împotriva lui FC Sion, a fost amânat. SFL caută o soluţie pentru a reprograma această partidă, ca şi întâlnirea FC Wil 1900 - Grasshopper Zurich, din eşalonul secund.

FC Zurich este pe poziţia a 6-a a clasamentului şi îşi propune calificarea în Europa League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.