Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB a învins Universitatea Craiova în primul mare derby al Ligii 1, pe Arena Națională: Scor 4-1

digisport.ro
Universitatea Craiova FCSB

FCSB a învins duminică, pe Arena Națională, pe Universitatea Craiova cu scorul categoric de 4-1. Bucureștenii și-au asigurat un avantaj confortabil până la pauză, marcând de 3 ori. Oltenii au marcat un autogol în repriza secundă și golul de onoare, prin Markovic.

Primul mare derby al sezonului din Liga 1, dintre FCSB și Universitatea Craiova, s-a încheiat duminică cu victoria categorică a bucureștenilor, cu 4-1 (3-0). Oltenii, lipsiți de recent demisul antrenor grec Marinos Ouzounidis, dar și de Alexandru Cicâldău, care a semnat cu Galatasaray, nu au reușit să facă față vicecampioanei.

FCSB a marcat devreme, prin Moruțan, în minutul 6, cu un șut excepțional de la aproximativ 30 de metri, lateral dreapta, scrie Mediafax.ro.

Peste 10 minute, Cordea a pătruns pe dreapta, a pasat la 10 metri în fața porții, de unde Octavian Popescu a șutat imparabil, lângă bară, la colțul lung (2-0, min. 16).

Autorul pasei de la golul doi, Cordea, a interceptat o minge controlată greșit de Bancu, și a șutat din marginea careului, învingându-l pe Pigliacelli (3-0, min 43).

După pauză FCSB a continuat să domine și la o pătrundere a lui Tănase, Mateiu, venit din spate, a vrut să degajeze mingea, însă a trimis în propria poartă (4-0, min. 60).

FCSB a lasat puțin garda jos, și craiovenii au profita prin Markovic, care a driblat trei adversari în flancul drept și a trimis mingea pe colțul scurt, în poarta lui Vlad (4-1, min. 64).

Peste doar un minut, Markovic și-a procurat un balon la jumătatea terenului și a ajuns față în față cu Vlad, dar a trimis peste poartă.

Fazele de final le-au aparținut oltenilor, însă fără rezultat pe tabela de marcaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.