Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB ar putea renunța Adrian Stoian și Florentin Matei din vară

www.puterea.ro
Florentin Matei Rijeka

La puţin timp după ce Gigi Becali a anunţat că nu-i va prinde vara la FCSB pe Adrian Stoian (28 de ani) şi Florentin Matei (25 de ani), Mihai Teja (40 de ani) a decis să-i scoată din lotul pentru partida cu Sepsi (luni, ora 21:00).

Chiar dacă la conferinţa de presă premergătoare partidei cu trupa lui Neagoe a încercat să menţină suspansul, tânărul tehnician al FCSB-ului a luat, luni, 8 aprilie, hotârârea de a nu miza pe cei doi mijlocaşi, anunţă Telekom Sport. Astfel, Stoian şi Matei vor privi, din nou, din tribune cum coechipierii lor încearcă să se apropie la trei puncte de campioana en-titre CFR Cluj.

"Nu ştiu, vedem. Deocamdată n-am făcut lotul. O să vedeţi la meci. Nu ştiu cine a spus că Matei şi Stoian ar apărea în lot doar dacă avem foarte mulţi accidentaţi. Nu este adevărat! Vom vedea cine rămâne în lot şi cine nu. Deocamdată n-am fixat lotul", a spus Teja la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Sepsi. Luni, Becali a mers ceva mai departe: "Nu ştiu, nu cred că vor mai sta din vară!", a transmis patronul FCSB.

După două apariţii în tricoul vicecampioanei, Adrian Stoian se pregăteşte de plecare, în timp ce Florentin Matei pare să îşi fi încheiat revenirea la FCSB după doar şase prezenţe pe teren, niciuna mai lungă de o repriză.

În play-off, Matei a prins 45 de minute cu Viitorul (1-2) şi nu a fost inclus în lot pentru meciurile cu Astra (2-0, în deplasare) şi Craiova (3-2, acasă). De cealaltă parte, Stoian a stat pe bancă cu Viitorul şi Astra şi a fost trimis în tribune la meciul cu Craiova.

2 milioane de euro însumează cotele de piaţă ale lui Matei şi Stoian, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.