Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB – Astra Giurgiu, din play-off-ul Ligii 1, are loc duminică, de la 21:00

twitter.com
Liga I

FCSB – Astra Giurgiu are loc în etapa a 7-a a play-off-ului din Liga 1 Betano şi este programat duminică, de la ora 21:00

FCSB este obligată să câştige pentru a se menţine aproape de CFR Cluj. În momentul de faţă este la 5 puncte de ardeleni, iar la prima vedere meciul de duminică pare unul facil, ţinând cont de duelurile precedente. Vicecampioana a câştigat 4 din ultimele 5 partide. La conferinţa de presă Mihai Teja a declarat că va apela la o formulă ofensivă.

"E un meci pe care dorim să îl câştigăm, jucăm acasă şi vrem să facem şi un joc bun, este foarte important, dar sunt foarte importante şi punctele, ne dorim toate cele trei puncte. Nu ştiu dacă vom pune presiune pe CFR Cluj, noi ne dorim să câştigăm punctele, după aceea o să joace şi cei de la CFR şi vedem ce se întâmplă. Noi dorim să ne câştigăm punctele şi apoi vedem ce se întâmplă”, a declarat Teja la conferinţa de presă, care a identificat principalul pericol din echipa giurgiuvenilor.

”Alibec este un jucător foarte bun care poate face diferenţa în orice moment, dar eu cred că echipa celor de la Astra este puternică, joacă un fotbal bun, au un antrenor bun şi cu siguranţă va fi un meci dificil mâine. Eu cred că echipa mea este valoroasă, că am jucătorii cei mai buni din ţară şi vreau să demonstreze asta pe teren, dar vom vedea dacă este aşa la sfârşit, când vom trage linie".

Astra Giurgiu a câştigat un singur meci din ultimele 5 din play-off, iar în acest moment se clasează pe poziţia a 5-a, cu 24 de puncte. Victoria a fost bifată în urmă cu două etape, pe terenul lui Spesi, 1-0.

În meciurile din sezonul regulat FCSB a luat 6 puncte. S-a impus cu 1-0 la Bucureşti şi cu 2-0 la Giurgiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.