Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB - CFR Cluj: Elias Charalambous le cere jucătorilor săi să rămână umili

Elias Charalambous

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Elias Charalambous, a declarat, duminică seara, în conferinţa de presă de după victoria cu CFR Cluj, scor 1-0, că jucătorii săi trebuie să rămână umili şi să muncească în continuare pentru că este doar începutul campionatului şi nu au realizat nimic până acum, scrie Agerpres.

"Sunt mândru de jucătorii mei pentru că sunt concentraţi, chiar dacă joacă din 3 în 3 zile. Azi au arătat o atitudine foarte bună şi au câştigat. Însă trebuie să rămânem umili pentru că este doar prima parte a campionatului. Nu am realizat nimic până acum. Am reuşit câteva victorii, e bine pentru moral, însă avem în faţă multe meciuri şi trebuie să rămânem umili pentru a continua în acelaşi fel. Au trecut doar câteva etape, suntem la început, trebuie doar să lăsăm capul jos, să muncim şi iar să muncim", a menţionat Charalambous.

Antrenorul s-a bucurat că FCSB a revenit după opt ani pe Stadionul Steaua: "Sunt fericit pentru suporterii noştri, au fost cu adevărat minunaţi azi. Să jucăm pe acest stadion a fost foarte frumos atât pentru jucători, cât şi pentru suporteri. Fanii au creat o atmosferă plăcută şi foarte importantă pentru jucători, pentru noi toţi. Toată lumea s-a bucurat de acest meci, pe acest stadion frumos".

Referitor la faptul că antrenorul echipei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat că rezultatul partidei a fost decis de arbitraj, Charalambous a afirmat că în opinia sa nu au existat greşeli.

"Cred că azi am fost mult mai buni pe toată durata celor 90 de minute. Nu cred că aceste greşeli de abitraj au existat din punctul meu de vedere. Eu nu am văzut aşa ceva azi. Este opinia antrenorului lor, o respect, însă părerea mea este contrară. Dacă era penalty la Dawa există VAR şi se dădea penalty. Dar nu s-a dat", a precizat Charalambous.

FCSB a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe Stadionul Steaua, într-un meci din etapa a patra a Superligii de fotbal.

La revenirea sa în Ghencea, după opt ani, FCSB a obţinut victoria prin golul marcat de Andrea Compagno (67 - penalty), după un fault comis de mijlocaşul croat Lovro Cvek asupra italianului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.