Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB l-a transferat pe fundașul stânga Sorin Șerban, de la echipa Minaur Baia Mare, din Liga 3

www.gsp.ro
FCSB

FCSB l-a transferat, luni, pe fundașul stânga Sorin Șerban, de la echipa Minaur Baia Mare, din Liga 3. Fotbalistul de 17 ani a semnat un contract valabil pentru următoarele cinci sezoane, anunță MEDIAFAX.

Mutarea a fost oficializată luni în prezenţa preşedintelui FCSB, Valeriu Argăseală, iar înţelegerea e valabilă pe cinci sezoane. De asemenea, Sorin Şerban a şi plecat de la fosta sa echipă cu destinaţia Bucureşti, conform minaur.ro.

“Sunt bucuros că am făcut un pas important în cariera mea şi că am ajuns la cel mai titrat club din România. Consider că sunt pregătit să fac faţă cerinţelor Ligii 1 şi sunt hotărât să muncesc mult pentru a ajuta echipa să-şi îndeplinească obiectivele. Vreau să mulţumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui transfer, iar fostei mele echipe îi ţin pumnii să promoveze în Liga 2. Îi mulţumesc antrenorului Dorin Toma pentru că a avut încredere în mine şi m-a ajutat să ajung la acest nivel, să fac pasul spre Liga 1”, a declarat proaspăt transferatul la vicecampioana României.

Citește și: O fostă OPERATOARE 112 face PRAF SISTEMUL, după ce Alexandra a fost LĂSATĂ SĂ MOARĂ: 'Azi aș pleca din sistem, mi-e rușine'

Antrenorul principal de la Minaur, Dorin Toma, a oferit şi el o reacţie, în urma tranzacţiei: “Este un transfer foarte important pentru clubul nostru. Pe de o parte mă bucură că pleacă la o echipă din Liga 1, dar pe de altă parte îmi pare rău, pentru că era un om de bază şi acum va trebui să-l înlocuim. Mai avem şi alţi jucători valoroşi în lot şi sunt convins că şi alţii vor reuşi să ajungă la echipe din prima ligă. Sigur, noi de dorim să avem un lot valoros, să promovăm în Liga a doua, să se vadă că lucrăm bine. Lui Sorin îi doresc multă sănătate, baftă la noua sa echipă şi să-şi aducă aminte de noi întotdeauna”.

De-a lungul carierei sale, Şerban a jucat la: CS Mara 2010 Baia Mare, Sporting Recea, Viitorul Ulmeni şi Minerul Baia Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.