Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB vrea să-l transfere pe Valentin Crețu, de la Gaz Metan Mediaș - presă

Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam coregrafie FCSB steaua

FCSB continuă campania de achiziţii din această vară, iar următorul pe lista lui Gigi Becali pare să fie Valentin Creţu, fundaşul dreapta de la Gaz Metan Mediaş, relatează mediafax.

Finanţatorul viecampioanei României încearcă să întărească şi mai mult defensiva şi s-ar fi hotărât să îl transfere pe Valentin Creţu (30 de ani), de la Gaz Metan. Potrivit Fanatik, Gigi Becali urmează să îi achite clauza de reziliere a fotbalistului de la Mediaş, în valoare de 125.000 de euro.

Valentin Creţu evoluează la Gaz Metan de la începutul anului 2018, iar contractul său cu echipa lui Edward Iordănescu expiră în 2021. Fundaşul dreapta şi-a început cariera la Gloria Buzău şi a mai evoluat pentru Concordia Chiajna, Rapid, Beroe Stara Zagora (Bulgaria), Săgeata Năvodari, Energie Cottbus (Germania) şi Poli Timişoara.

În sezonul precedent, Creţu a evoluat în 34 de partide la Gaz Metan, reuşind un gol şi şase pase decisive. În actuala stagiune, buzoianul a fost integralist în toate cele trei partide ale echipei sale, reuşind două pase decisive şi încasând două cartonaşe galbene.

Pe postul de fundaş dreapta, FCSB îl mai are disponibil pe Claudiu Belu, adus de la Astra în această vară, dar despre care Gigi Becali a declarat că este nemulţumit.

În această vară, FCSB i-a trasferat pe Ionuţ Vînă, Răazvan Oaidă, Darius Olaru (se va alătura echipei în iarnă), Ionu Panţîru, Lukasz Gikiewicz, Diogo Salomao, Claudiu Belu, Thierry Moutinho şi Sorin Şerban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.