Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FDA a autorizat o jucărie sexuală tratament: Vindecă ejacularea precoce la bărbați

ego.ro
femeie sexy, amanta

Companiile de la la târgul de electronice CES din Las Vegas au prezentat multiple soluţii pentru a trata problemele din dormitor cu ajutorul tehnologiei. Ejacularea precoce, sexul prin telefon - toate problemele pot fi rezolvate cu ajutorul jucătoriilor sexuale de înaltă tehnologie.

Bărbaţii care au probleme de rezistenţă în dormitor se pot ajuta de un dispozitiv conectat care va ajuta la controlarea muşchilor asociaţi cu obţinerea unui orgasm.

Potrivit Daily Mail, în anii trecuţi, tehnologia sexuală a fost foarte importantă la expoziţie anuală de electronice de consum - dar anul acesta puţine companii au scos la vânzare jucării şi dispozitive pentru sex, care pot fi folosite cu un partener sau fără.

Astfel, un dispozitiv medical autorizat de FDA (Administraţia americană pentru Alimente şi Medicamente) arată ca o jucărie sexuală, dar este de fapt un dispozitiv de antrenament care îi ajută pe bărbaţi să înveţe cum să prevină ejacularea precoce.

Este unul dintre puţinele dispozitive de tehnologie sexuală cu rezultate ale studiilor clinice care să îi susţină eficienţa. Nu doar că are o textură asemănătoare pielii, dar un capac conectat îl încălzeşte şi pentru a-i da o senzaţie foarte realistă.

Dispozitivul MYHIXEL se conectează la o aplicaţie, iar senzorii de mişcare şi de viteză pot spune aplicaţiei exact ceea ce faci. În acelaşi timp, modulele de antrenament din aplicaţie ajută la armonizarea cu muşchii şi îi învaţă pe doritori cum să controleze ejacularea.

La final, aplicaţia spune cum a decurs totul şi oferă sfaturi pentru îmbunătăţire.

MYHIXEL se află în prezent în teste clinice, inclusiv cu armata americană şi costă 299 de dolari.

Compania spaniolă de tehnologie sexuală Svakom, în secţiunea de tehnologie pentru sănătate din cadrul Centrului de Convenţii din Las Vegas, a prezentat dispozitive cu conectare prin Bluetooth menite să ducă la un alt nivel experienţa clientului de a viziona materiale pentru adulţi, coordonând mişcările jucăriei sexuale cu ceea ce apare pe ecran.

Svakom colaborează cu producătorii de filme porno pentru a-şi codifica în mod personalizat videoclipurile pentru a le sincroniza cu dispozitivele. Videoclipurile sunt disponibile pe aplicaţia Svakom, un serviciu de abonament care se plăteşte după o lună de probă gratuită.

O parte din atracţia jucăriilor sexuale conectate constă în faptul că utilizatorii pot prelua controlul asupra dispozitivelor celorlalţi pentru a se juca la distanţă, fie cu un partener angajat, fie cu un străin pe internet. Dar mulţi clienţi sunt îngrijoraţi de confidenţialitatea lor, de când au apărut rapoarte despre hackeri care au expus vulnerabilităţi în aceste dispozitive conectate la internet, care ar putea permite cuiva să vă controleze jucăriile fără permisiune. Pentru a răspunde unora dintre aceste preocupări, Svakom a încorporat mai multe măsuri de confidenţialitate.

Şi compania norvegiană de tehnologie sexuală Handy a lansat un nou vibrator la CES în acest an, numit "Oh!".

Este un vibrator fără fir, conectat prin Bluetooth, care foloseşte unde sonore pentru a produce vibraţii. Undele sonore sunt generate de motoarele LRA, precum cele de pe un controler PlayStation 5.

În timp ce folosesc dispozitivul Oh!, utilizatorii pot controla frecvenţa şi amplitudinea undelor prin intermediul unei aplicaţii. Motorul este atât de precis încât poate genera chiar şi muzică, lucru pe care cei de la Handy l-au demonstrat, redând Metallica pe vibrator.

Oh! poate fi folosit de oricine şi costă 150 de dolari. Va fi disponibil în primăvara anului 2024 şi este disponibil cu o reducere de 50% la precomandă pe site-ul companiei.

Handy, produsul emblematic al companiei, este format dintr-o bază electronică şi un manşon moale, din elastomer termoplastic. Cu baza montată ferm pe o suprafaţă, manşonul moale şi elastic se mişcă în sus şi în jos pentru a simula sexul sau masturbarea.

Astfel, dacă un cuplu doreşte să aibă relaţii intime de la distanţă, ar putea să îşi împerecheze dispozitivele şi să le facă să vibreze sau să se mişte în acelaşi ritm - indiferent dacă se află în camere diferite sau de cealaltă parte a globului.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.