Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia Internaţională de Automobilism a pelungit de la trei la cinci săptămâni perioada de închidere a fabricilor din Formula 1, din cauza pandemiei

formula 1

Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) a pelungit de la trei la cinci săptămâni perioada de închidere a fabricilor din Formula 1, din cauza pandemiei de coronavirus informează motorsport.com, anunță news.ro.

"După aprobarea în unanimitate a Grupului de strategie din Formula 1, a Comisiei F1 şi a tuturor echipelor, Consiliul Mondial al Sportului cu Motor a ratificat prin vot electronic decizia de extindere a perioadei de închidere a fabricilor F1 de la 21 la 35 de zile, valabilă pentru lunile martie, aprilie şi/sau mai, pentru toate echipele şi producătorii de unităţi de propulsie", se arată într-un comunicat al FIA.

Citește și: Curs BNR, 7 aprilie 2020. Creștere de ultim moment a euro! A trecut pragul de 4,83 de lei

O discuţie cu privire la această situaţie rămâne deschisă şi alte hotărâri vor fi luate în funcţie de evoluţia răspândirii cazurilor de Covid-19.

Până în prezent, opt mari premii au fost amânate sau anulate din acest sezon al Campionatului Mondial de Formula 1, din cauza pandemiei de coronavirus. Cursele din Australia, care era prima etapă, la 15 martie, Bahrain, Vietnam, China, Olanda, Spania şi Azerbaidjan sunt amânate, în timp ce Marele Premiu al Principatului Monaco a fost anulat.

Prima etapă ar urma să fie, în aceste condiţii, MP al Canadei, din 14 iunie.

Citește și: De pe patul de spital, direct în politică! Un român vindecat de COVID-19 se implică în campania electorală

Conducătorii FIA şi F1 speră ca unele din grand prix-urile amânate să se poată desfăşura în obişnuita pauză de vară din luna august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.