Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia Naţională a Patronatelor Medicilor de Familie, premiată de CNIPMMR în Topul Naţional al Firmelor Private

Freepik.com
medic doctor siste medical

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii (CNIPMMR) a acordat, vineri, în cadrul Topului Naţional al Firmelor Private din România, un premiu special Federaţiei Naţionale a Patronatelor Medicilor de Familie, pentru efortul medicilor de familie depus în campania de vaccinare, potrivit Agerpres.

"Cel de-al doilea premiu special este acordat Federaţiei Naţionale a Patronatelor Medicilor de Familie, pentru că în acest efort comun de vaccinare, pe care îl desfăşurăm cu toţii, medicii de familie au un rol extrem de important, prin medicii de familie fiind vaccinaţi peste 500.000 de români, fapt pentru care avem un premiu special pentru susţinerea campaniei de vaccinare împotriva covid acordat Federaţiei Naţionale a Patronatelor Medicilor de Familie", a anunţat secretarul-general al Consiliului Naţional al IMM-urilor, Sterică Fudulea.

În discursul său de acceptare a premiului, preşedintele Federaţiei Naţionale a Patronatelor Medicilor de Familie, Raluca Zoiţanu, a subliniat că numărul deceselor poate fi redus în primul rând prin vaccinare.

"Vă mulţumim pentru acest premiu, suntem onoraţi de recunoaşterea pe care ne-o acordă colegii noştri din Consiliul Naţional al IMM-urilor şi de tot suportul pe care ni l-au asigurat pe tot parcursul ultimilor 2 ani. Ne-am fi bucurat să avem parte de sprijin şi din partea autorităţilor, poate de acum încolo... Port mască, deşi sunt acasă, ca să trag un semnal de alarmă - este un semn de doliu faţă de pacienţii noştri care au decedat până acum din cauza acestei boli şi pentru colegii noştri medici de familie şi de alte specialităţi, asistente medicale, şi să transmit mesajul că doar astfel vom reuşi să trecem cât se poate de bine peste această pandemie, purtând în continuare mască şi respectând măsurile, vaccinându-ne în primul rând - doar astfel putem să reducem numărul deceselor, şi testându-ne periodic, astfel încât să nu-i infectăm pe cei din jurul nostru când devenim pozitivi", a declarat preşedintele Federaţiei Naţionale a Patronatelor Medicilor de Familie.

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii organizează, vineri, cea de-a 29-a ediţie a Topului Naţional al Firmelor Private din România, cel mai mare eveniment de recunoaştere a meritelor antreprenorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.