Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia Spaniolă de Fotbal este în fierbere: Blaturile încep să iasă la ivieală

elmundodeportivo.es
Barcelona B blat

O reţea spaniolă de trucare a meciurilor, condusă de Carlos Aranda, a aranjat şi o partidă din Serie A, Cagliari – Frosinone, scor 1-0, disputată la 20 aprilie, relatează El Pais, potrivit news.ro.

Citește și: Primăria Capitalei ‘taie în carne vie’! Educația rămâne fără bani

Potrivit poliţiştilor, fostul fotbalist Carlos Aranda a pariat pe victoria echipei Cagliari şi a ridicat banii obţinuţi în urma pariului. “Se poate vedea că acest pariu a venit după o trucare”, se arată în raportul anchetatorilor.

Totul s-a descoperit după o discuţie între Aranda şi un italian din Malaga, Mattia Mariotti, înregistrată cu un dispozitiv pus de poliţie în maşina fostului jucător.

Citește și: Primăria Capitalei ‘taie în carne vie’! Educația rămâne fără bani

Luna trecută, mai mulţi fotbalişti şi preşedintele clubului Huesca, Agustín Lasaosa, au fost reţinuţi de poliţia spaniolă, într-un dosar de meciuri aranjate pentru pariuri, în prima şi a doua ligă spaniolă. Au fost reţinuţi Raul Bravo, fost jucător la Real Madrid, Borja Fernández, de la Valladolid, Carlos Aranda, fost jucător la mai multe echipe din Primera, Samu Saiz de la Getafe şi Inigo Lopez de la Deportivo de La Coruna. A mai fost reţinut Juan Carlos Galindo, şeful compartimentului medical al clubului Huesca. De asemenea, a fost percheziţionat sediul acestei grupări, care a retrogradat din LaLiga la finalul sezonului recent încheiat, de unde au fost ridicate mai multe documente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.