Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeia care a condus beată și a ucis patru oameni a ajuns la poliție - La prima oră a mers la cumpărături (Video)

accident iasi

Femeia care a spulberat azi-noapte mai mulţi muncitori în Iași, patru dintre aceştia pierzându-şi viaţa, era de negăsit vineri. Ulterior, aceasta s-a prezentat singură la poliție. Potrivit publicației Ziarul de Iași, femeia era la plimbare prin oraș, unde făcea cumparături într-un centru comercial.

Tânăra de 39 de ani a ajuns la spital, dar a fost lăsată să plece după ce a refuzat să continue investigaţiile medicale. Pănâ în jurul orei 11.00, ea a avut telefonul deschis, dar apoi l-a închis. Poliţiştii care au ajuns la locuinţa sa din Valea Lupului nu au găsit-o azi dimineaţă acasă.

Cei doi copii ai femeii, unul dintre ei din prima căsătorie, au fost preluaţi azi-dimineaţă de la ora 7.30 de fostul soţ.

Aseară, vecinii au văzut-o tânără, în jurul orei 12, că era în stare de ebrietate înainte de a se urca la volan. Cu o oră mai devreme, din locuinţă a plecat concubinul femeii. Acest bărbat, în vârstă de 45-50 de ani, „negricios la faţă” potrivit martorilor, este căutat de poliţişti, care presupun că ar ascunde-o pe femeie.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Situaţii de Urgenţă la ora 1,00, la numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţat că a avut loc un accident rutier pe şoseaua Păcurari din Iaşi, în urma căruia mai multe victime au fost surprinse sub un autoturism al companiei.

Directorul SC Citadin SA, Marius Ionescu, a declarat că echipa tocmai ajunsese în acel loc pentru a repara un grătar de scurgere în partea carosabilă.

În urma impactului, un inginer şi trei muncitori au murit pe loc. Ceilalţi trei muncitori au fost transportaţi în stare gravă la spital, prognosticul fiind extrem de rezervat în cazul unuia dintre ei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.