Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeia care l-a reclamat pe Marian Godină a demisionat din PSD și își pierde mandatul de consilier județean

luana minea

Luana Minea, femeia care l-a reclamat pe polițistul Marian Godină după ce a reținut permisul de conducere al unui apropiat de-al său, a demisionat din PSD și își va pierde mandatul de consilier județean.

Anunțul a fost făcut de către preşedintele executiv al Organizaţiei Municipale a PSD Braşov, Răzvan Popa, care a confirmat că motivul demisiei îl reprezintă scandalul legat de polițistul Marian Godină.

„Ceea ce a făcut doamna Minea poate fi considerat îndoielnic din punct de vedere al integrităţii invocate în Codul de Etică al partidului. Din acest motiv, dânsa a considerat că este cel mai corect să-şi înainteze demisia şi din organizaţia municipală al cărei membru era. Personal, apreciez gestul Luanei Minea de a renunţa la toate calităţile avute ca urmare a sprijinului politic de care a beneficiat la un moment dat. Din acest moment, sper să se stingă toate conflictele care au în prim-plan partidul. Celelalte sunt probleme pe care dânsa le va rezolva personal, pe căile pe care le are la dispoziţie”, a spus Răzvan Popa, citat de Mediafax.

Săptămâna trecută, tot în urma acestui scandal, Luana Minea s-a suspendat din funcția de director al Crucii Roșii Brașov și a demisionat din funcția de membru al ATOP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.