Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeia care o îmbrăca pe Viorica Dăncilă a ajuns manager al Centrului Cultural Vrancea

Exclusiv.ro
Nausica Mircea

Designerul vestimentar Nausica Mircea a câştigat funcţia de manager al Centrului Cultural Vrancea, post pe care, dacă nu vor fi contestaţii, îl va prelua de la 1 iunie. Nausica Mircea spune că nu va renunţa însă la modă.

Creaţiile designerului vrâncean au fost purtate de vedete, dar şi fostul premier Viorica Dăncilă a purtat rochiile create de artistul vrâncean.

Creatoarea de modă Nausica Mircea a câştigat concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Centrului Cultural Vrancea, funcţie contractuală pe o durată de doi ani şi jumătate.

Postul a fost scos la concurs de trei ori până acum. La primul examen nu s-a înscris nimeni, iar la cel de-al doilea concurs, ambii candidaţi, între care fostul director instituţiei, au fost respinşi. La cel de-al treilea s-au înscris Nausica Mircea şi un profesor de la Liceul de Arte din Focşani. Designerul a obţinut nota 9,54 la proiectul de management şi 9,38 la interviu, promovând examenul cu o medie generală de 9,46. Dacă nu vor fi contestaţii, Nausica Mircea îşi va prelua funcţia pe care a câştigat-o la concurs începând cu data de 1 iunie. Nu va părăsi însă lumea modei.

" Moda a fost şi va fi pasiunea vieţii mele şi nu voi renunţa niciodată la ea. Voi continua, am muncit foarte mult la numele pe care l-am făcut şi pe care l-am dus şi peste graniţe. Funcţia de manager de proiect implică ca eu să nu mai fiu manager într o altă companie şi atunci îmi voi delega atribuţiile de manager, mă voi retrage din funcţia managerială, dar asta nu înseamnă că eu voi opri procesul de creaţie şi munca în domeniu", a declarat Nausica Mircea.

Nausica Mircea nu a mai fost implicată până acum în administraţia publică a judeţului Vrancea, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.